Lijkt het je leuk om een portret van jezelf/partner/vriend/vriend te laten maken, dan kun je bij mij een fotoshoot boeken. Mijn portretten maak ik hoofdzakelijk in mijn studio. Die is gevestigd in het scheikundelokaal van een voormalige middelbare school in Woerden die nu dienst doet als creatief centrum.

Je kunt kiezen uit 2 soorten shoots: portret fotoshoot of een fine-art fotoshoot. 

 

Portret fotoshoot

Wil je een mooie profielfoto voor je website, CV, LinkedIn of andere social mediakanalen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De shoot duurt ongeveer 45 minuten en kost 125 Euro, hiervoor krijg je 5 digitale foto’s, allemaal professioneel bewerkt. Elke extra foto kost 15 Euro. Tijdens de fotoshoot is er tijd om 1 keer van kleding te wisselen.

 

Fine-art fotoshoot 

Wil je echt een mooie en bijzondere foto, boek dan een fine-art fotoshoot. Hierbij is niets te gek en wordt alles uit de kast gehaald om een mooi eindresultaat te behalen. Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur maar er wordt niet op de klok gekeken en we stoppen pas als we allebei denken de perfecte foto gemaakt te hebben.  Er zijn meerdere kledingwissels mogelijk en er is uiteraard tijd voor een gezellig praatje en een (gratis) kopje koffie en/of thee.
Vooraf neem ik contact met je op om de fotoshoot door te spreken, heb je speciale wensen dan maken we van te voren een moodboard.
De prijs van een Fine-art fotoshoot is 175 Euro en hiervoor krijg je 5 digitale en professioneel bewerkte foto’s in lage en hoge resolutie (voor afdrukken op posterformaat). Elke extra foto kost 25 Euro.

 

Bruidsreportage, fotoshoot op lokatie en bedrijfsfotografie

Naast studioportretten maak ik ook reportages. Ik kan je bruiloft  fotograferen, portretfoto’s op lokatie maken of je bedrijfsfotografie verzorgen. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen.

 

Boek een fotoshoot

I.v.m. mijn reguliere werk zal een fotoshoot bij voorkeur op woensdag of ’s avonds plaatsvinden (uitgezonderd de bruidsreportage en bedrijfsfotografie).

Voor meer informatie of boekingen kun je mailen naar: info@stoerefotos.nl